SOFITEL ST JAMES - LE BALCON

Working with acclaimed designers ‘Russell Sage Studio’ we undertook the development, manufacture and fitting of all of the hand crafted joinery items, metal work, sculptural lighting features and a central double spiral staircase in this complete refurbishment of the hotel’s restaurant. The result is a beautiful, opulent and comfortable dining space with a very high level of quality and sophistication.


Client Name : St James - Le Balcon

Category : Design / Refurb

Project link : Sofitel - St James


Share

“Great working with such an experienced and trustworthy team”


Concrete

“What I like about the service TWP offer is that we don’t have to call individual specialists and train them on our systems and processes. We save hours because your team is familiar with all of this and of course we then only have one invoicing point, which is so much easier to manage”


Aung Soe, Director of Engineering and Security

Sofitel London, St. James

“Nothing appears to be too much trouble for Tim and the boys; it is a pleasure having such a positive and committed team working with us.”


Denis Dupart

Sofitel London St James